Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • olijfolie om te bestrijken8 zachte bloemtortilla's
  • 2 mozzarella bollen ( 1 bol voor 2 quesadilla's)
  • chilivlokken of chilipoeder
  • handvol basilicum blaadjes
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 8 personen

Quesadilla’s zijn voor de Mexicaanse keuken wat ‘tosti’s’ zijn voor de Nederlandse.
Letterlijk betekent het woord quesadilla, ‘kaasdingetje’.

Leg een tortilla op een plank.
Snijd de mozarella.
leg de helft van de kaas en de basilicum blaadjes op de tortilla.
Bestrooi de tortilla met een flinke snuf chili.
Leg de 2e tortilla erop.

Bak de quesadilla 1 tot 2 minuten tot de onderkant goudbruin is.
Keer hem voorzichtig om en bak ook de andere kant 2 minuten.

1655959_593296844097347_1420372504_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties