- 1.5 kg zacht rundervlees of rosbief ( opgebonden tot rollade)
- 3 blaadjes verse salie
- 3 eetlepels verse peterselie
- 3 takjes verse rozemarijn
- 2 takjes verse tijm
- Olijfolie
- 3 teentjes knoflook
- Peper en grove zout
Haal het vlees uit de koelkast.
Verwarm de oven op 190 graden voor.
Hak alle de kruiden en samen met de knoflook fijn.
In een kom meng de kruiden met 4 eetlepels olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
Dek het kommetje met folie en laat staan.
Bestrijk de rollade met peper en zout.
Zet de rollade in een ovenschaal.
Verdeel 2 eetlepels olijfolie erop.
Zet hem in de oven en braad de rollade,35 minuten.
Haal de rollade uit de oven, giet de marinade erover.
Leg de rollade samen met de marinade in alufolie, maak het dicht en laat het vlees ruste.
Snijd het vlees in plakjes en leg ze in se ovenschaal.