- 4 scholfilets
- 3 preien
- 1/2 Spaanse peper zonder zaden
- 1 blik kokosmelk
- 2 teentjes knoflook
- 1 bak Cherry tomaatjes
- peper en zout
- 1 theelepel dille
- alufolie
Healthy food recept
Snijd de prei in ringen.
Snijd de Spaanse peper in ringetjes.
Hak de knoflook.
Halveer de tomaatjes.
Meng de prei samen met de Spaanse peper, de knoflook, de tomaatjes, de paprika, de kokosmelk en de dille.
Breng op smaak met peper en zout.
Scheur 4 vel uit de alufolie rol.
Verdeel het prei mengsel op de alufolie vellen.
Snijd de zijkant van de scholfilets (hard randjes langs de vis).
Breng ze op smaak met peper en zout en leg ze op de groenten.
Vouw de folie vellen dicht en zet ze op de ovenplaat.
Bak de papillotes, in de oven op 180 graden, 25 minuten.
Serveer de Scholfilets papillote met rijst.