Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Toetjes en gebak
Ingredienten
  • 225 g cakemeel
  • 1 tl bakpoeder
  • 60 g donkerbruine basterdsuiker
  • 1 el speculaaskruiden
  • 1 ei
  • 200 ml melk
  • 75 g boter, gesmolten
  • 50 gr chocoladepastilles
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 8 personen

Oven voorverwarmen op 200 °C.
Boven een kom cakemeel met bakpoeder, suiker, een halve theelepel zout en de kruiden zeven.
In het midden een kuiltje maken.

In een andere kom ei met een vork losroeren en melk en gesmolten boter erdoor roeren.
Eimengsel in kuiltje van meelmengsel schenken en met een vork alles tot licht klonterig beslag roeren.
Stoppen met roeren zodra er geen meel meer zichtbaar is.

Beslag in de muffinvormpjes scheppen.
Voeg de chocoladepastilles toe.

Muffins in het midden van de oven in ca. 20 min. gaar en goudbruin bakken.
Muffins uit de vorm halen en op een rooster laten afkoelen.

1470292_562092850551080_658569617_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties