- 8 speklappen
- 2 rode paprika's
- 2 uien
- 8 spiesjes stokjes
- 1/4 kop sojasaus
- 1/4 kop maple syrup
- 1/2 kop olijfolie
- 2 teentjes knoflook
- Peper
- 1 theelepel gemberpoeder
Heerlijk BBQ recept van Bas en Nora voor op de bbq.
We hebben het gegeten bij mijn moeder op de bbq.
Hak de knoflook fijn.
Snijd de uien en de paprika in blokjes.
Zet de spiesjes stokjes in koud water.
Snijd de speklappen in blokjes.
Meng samen alle ingrediënten voor de marinade.
Maak de spiesjes klaar door stukjes speklappen, stukjes paprika en stukjes ui te Rijgen op de spiesjes.
Niet te veel per stok.
Dop de spiesjes in de marinade en zet spiesjes met marinade, minimum 1 uur, in een afgesloten doos, in de koelkast.