Door: Dominique op 29 - 02 - 2020 in de categorie Groenten, Healthy /koolhydraatarm Food
Ingredienten
  • 1 kg verse spinazie
  • 2 uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 theelepel kerriepoeder
  • 180 ml crème fraîche
  • 2 grote eetlepels mosterd
  • 2 eetlepels olijfolie
  • Peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

Een simpel, heerlijk, Duits recept.

Snijd de uien fijn.
Hak de knoflook.

Verwarm 2 lepels olie in een wok.
Bak de uien en de knoflook.
Voeg , beetje bij beetje, de spinazie toe en wok tot de spinazie geslonken is.

Klop de mosterd samen met de crème fraîche.
Breng op smaak met peper, zout en kerrie poeder.

Voeg nu het crème fraîche-mosterd mengsel bij de spinazie, zet het vuur zacht en laat 5 minuten zacht koken.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties