- 200 g Surimi krab
- 1 flinke eetlepel mayonaise
- 2 bosuitjes
- 1 limoen
- 1 eetlepel sweetchili saus
- Peper
- Eventueel verse peterselie
Heerlijke delicatesse.
Deze surimi salade is ideaal om te serveren op toast of brood.
Ik gebruik niet veel mayonaise dus de salade is licht.
Door de limoen rasp is de zoete surimi salade frisser.
Zo klaar, makkelijk en eenvoudig te maken en betaalbaar.
Doe in de keukenmachine de surimi samen met de bosuitjes.
Rasp de limoen.
In een kom meng de gehakte surimi, de limoenrasp, 1 eetlepel mayonaise 1 eetlepel sweetchili saus.
Breng op smaak met peper.
Bedek de salade met folie en zet hem 30 minuten in de koelkast.
Serveer op brood, op een toast, op een cracker of op een blaadje sla.
Garneer eventueel met verse peterselie.