- 8 bladerdeeg vellen
- 3 eetlepels suiker met 1 eetlepel sinaasappel bloesem water (Marokkaanse winkel)
- 1 vel Bakpapier
- 4 kommetjes
- 4 eetlepels mascarpone
- 100 ml slagroom
- 1 eetlepel fiijne suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- 3 eetlepels Bailey Tiramisu of ander Bailey
- Aardbeien en frambozen
Makkelijk, snel gemaakt en heerlijk.
Laat de bladerdeeg vellen ontdooien.
Op 4 vellen, snijd met een puntige mes een cirkel door een kleine kom erop te zetten.
Verwarm de oven op 220 graden voor.
Zet het kommetje op zijn kop in een ovenplaat.
Scheur de bakpapier vel in 4 stukken.
Leg een stukje op het kommetje.
Leg nu het bladerdeeg erop.
Druk een beetje erop dat het het vorm van het kommetje neemt.
Wrijf het suiker-sinaasappel bloesem water mengsel op het bladerdeeg.
Doe dat 4 keer.
Zet het bladerdeeg in de oven tot het mooi goudbruin is, ongeveer 20 minuten.
Zet ze uit de oven en laat ze afkoelen.
Klop de slagroom samen met de vanillesuiker en de suiker tot het stijf is.
Meng voorzichtig de slagroom met de mascarpone en de bailey.
Was en snijd de aardbeien en was de frambozen.
Vul de tartelettes bakjes met de Bailey mascarpone mousse.
Verdeel de fruits erop.
Doe wat caramelsaus erop.