Door: Dominique op 24 - 10 - 2016 in de categorie Aziatische keuken
Ingredienten
  •  ¾ kop bloem
  • ½ kop maïzena
  • 1 ei
  • 1 kop ijskoud water (het liefst spa rood)
  • 1 snufje zout
Keuken: Bereidingstijd: min. Portie(s): personen

20161015_170053_resizedDoe de ingredienten van het beslag in een kommetje en kluts het door elkaar. Het is niet erg als er wat klontjes ontstaan.

 

 

 

 

 

 

20161015_170300_resized

Laat een diepe wok met een flinke laag zonnebloemolie heet worden.
Giet dan, steeds op verschillende plekken in de wok, steeds  een heel klein scheutje van het beslag met een vork (zwaaien bewegingen) in de wok .
Als je te snel gaat gieten, heb je het risico op één grote klomp Tempura.
De kruimels zullen vrij snel goudbruin worden.
Dan kun je ze voorzichtig uit de wok scheppen met een schuimspaan.
Laat ze uitlekken in een schaal op keukenpapier.

 

Hak de tempura om ze te verkruimelen.

20161015_193024_resized

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties