- 2 Gerookte kipfilets
- 1 blik Perzik
- 1 Pakje Geitenkaas plakjes
- 1 Puntpaprika
- 1 zak sla Eikenbladmelange
- 4 eetlepels witte wijnazijn
- zout en peper
- 1 eetlepel honing
- 1 eetlepel maggi
- 12 eetlepels olijfolie & zonnebloemolie (of 6 en 6 lepels)
- Bladerdeeg sterren of chutney, of borrel crackers, lente uitjes
Snijd de gerookte kipfilets in mini blokjes.
Snijd de perzikken in mini blokjes.
Snijd de paprika in mini stukjes.
Verkruimeld de geitenkaas.
Maak de dressing door alle ingrediënten ervoor samen te kloppen.
Bouw de verrine op met de sla eronder.
Garneer met Crackers of met bladerdeeg of met chutney of gesneden bosuitjes.
Wanneer je gaat eten, verdeel de dressing bovenop.