- 4 wraps
- 2 uien
- 1 bakje snack tomaatjes
- 4 eetlepels groene pesto
- 8 eetlepels geraspte Italiaanse kaas
- 1 theelepel Italiaanse kruiden
- 4 plakken rauwe Italiaanse ham
- 2 eetlepels olijfolie
- Peper en zout
Het gaat deze keer niet om de mooiste foto, het gaat om de smaak en mijngod, het was zo lekker!!
Het recept hier is van 1 wrap per persoon voor de lunch, verdubeel de ingrediënten voor een maaltijd.
Ik had een gemaakt en heb een andere recept gemaakt met brie en noten.
Serveer met een Ruccola salade met een simpele dressing van knoflook olijfolie en crema di balsamico
Verwarm de oven op 200 graden voor.
Snijd de uien fijn en halveer de tomaatjes.
Verwarm de olie in een koekenpan, en bak erin de uien en de tomaatjes.
Breng op smaak met peper en zout.
Smeer een lepel pesto op de wraps.
Arrangeer in de middel wat tomaatjes-uien, en een plak ham.
Strooi 1 lepel geraspte kaas.
Rol de wrap en leg hem in een grote ovenschaal.
Doe dat met de 3 andere wraps.
Verdeel de rest van de kaas boven de wraps en zet ze in de oven, 15 minuten.