- 75 g gerookte zalm
- 6 el Philadelphia of MonChou
- 6 el crème fraiche
- Sap van 1 citroen
- 1 tl dille
- 1 pakje surimi met krab
- 1 rijpe avocado
1. Philadelphia crème:
Meng de Philadelphia (of MonChou) met de crème fraîche, citroensap en de dille in een kom. Roer goed door tot een gladde massa.
Breng op smaak met peper.
2. Snijd en pureer de avocado:
Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit en lepel het vruchtvlees eruit. Prak het tot een zachte puree en voeg eventueel wat citroensap toe om verkleuring te voorkomen.
3. Voorbereiding surimi:
Snijd de surimisticks in kleine stukjes.
4. Bereiding van de zalm:
Leg de plakjes gerookte zalm op een vlakke ondergrond en dnipper
5. Serveer:
Bouw de verrine met eerst crabe, dan avocado, dan philadelphia crème en dan zalm.
Decoreer met bladerdeeg sterretjes met zwarte sesame zaden erop en sesame zaden bovenop.