Door: Dominique op 27 - 09 - 2014 in de categorie Cakes
Ingredienten
 
  • 5 eieren, gesplitst
  • 1 1/2 glas (glas van 200 ml) suiker
  • 2 vanille suiker
  • 1 bakpoeder
  • 2 1/2 glas bloem
  • 1/2 glas melk
  • 1 glas olie
  • 3 eetlepels cacao
  10708344_899324413429555_1460606623_n
Keuken: Bereidingstijd: 60 min. Portie(s): 8 personen

Mix de eiwitten stijf.
Mix de eigeel met de suiker en vanille suiker tot een lichte massa (ruim 5 min)
Mix nu de olie beetje bij beetje erbij.
Mix de melk beetje erbij.
Voeg de bakpoeder en bloem toe en mix dit door het beslag.
Voeg de stijf geklopte eiwitten toe en roer met en houten lepel tot het opgenomen is.
Verdeel het beslag door 2 en doe in de ene helft de cacao erbij en roer dit tot het opgenomen is.
neem een springvorm van 27 cm en giet met een soeplepel in het midden van de spring vorm een beetje witte beslag. dan met een soeplepel in het midden van het witte beslag , giet je weer bruine beslag en zo ga je door tot het beslag op is.

Bak in de oven op 160 graden voor 1 uur lang.

1947668_899371563424840_1050767367_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties