Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Ice cream, Toetjes en gebak
Ingredienten
  • 150 ml citroensap (4 citroenen ongeveer)
  • sap van 1/2 sinaasappel
  • 210 g suiker
  • 210 ml water
  • 1 eiwit
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Verwarm het sap van de citroenen, samen met het sap van de sinaasappel, het water en de suiker.

Roer goed tot het kookt en laat daarna 3 minuten zachtjes koken.

Laat goed afkoelen.

Klop het eiwit stijf en voeg het toe aan het sap.

Giet het ijs in een ijsmachine of in een bak en zet in de diepvriezer.

citroenijs

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties