Door: Dominique op 8 - 10 - 2019 in de categorie Groenten, Healthy /koolhydraatarm Food
Ingredienten
  • 2 zoete aardappelen per persoon
  • 2 uien
  • 3 teentjes knoflook
  • 500 g verse spinazie
  • 125 ml slagroom
  • 1 stuk Brie
  • 50 g geraspte kaas
  • 1 theelepel kurkuma
  • Peper en zout
  • 2 eetlepels olijfolie
Keuken: Bereidingstijd: 40 min. Portie(s): 4 personen

Koolhydraten  arm recept 

Schil en snijd de aardappelen in blokjes.

Snijd de uien klein.
Hak de knoflook.
Snijd de brie in plakjes.

Kook de aardappelen in ruim water met zout, 15 minuten.
Giet ze af.

Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een wok.
Bak erin de ui en knoflook.
Breng op smaak met peper en kurkuma.

Voeg de spinazie toe en bak tot ze geslonken zijn.
Voeg de aardappelen toe en bak ze 5 minuten mee.
Laat op een vergiet uitlekken.

Verdeel het aardappelen mengsel in een ovenschaal.
Verdeel de slagroom erop.
Verdeel de brie en de geraspte kaas bovenop.

Zet in de oven en bak 30 mn op 200 graden tot de brie gesmolten is.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Crispy smashed potatoes

Datum: 19 - 11 - 2024

2 reacties

Wilof lasagne met..

Datum: 14 - 11 - 2024

0 reacties

Zwarte bonen en..

Datum: 14 - 11 - 2024

0 reacties