Door: Dominique op 11 - 02 - 2017 in de categorie Aziatische keuken, Dressing
Ingredienten
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 eetlepels witte wijn azijn
  • 1 eetlepel slasaus (of mayonaise)
  • 1,5 eetlepels zoete chili saus
  • 1 kleine ui
  • eventueel 1 theelepel peterselie of bieslook
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): - personen

Dit recept heb ik van mijn vriendin Joke gekregen.

Snipper de ui heel fijn.

Meng de de slasaus (of mayonaise) samen met de zoete chili saus, de azijn, de olie en de ui.
Breng eventueel op smaak met peper en zout.

Eventueel voeg er wat peterselie of bieslook toe aan de dressing.

Laat de dressing 30 minuten staan, zo wordt de rauwe ui minder scherp.

Roer de dressing in je salade, zoals sla, komkommer, feta, radijs en tomaatjes.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Crispy smashed potatoes

Datum: 19 - 11 - 2024

2 reacties

Wilof lasagne met..

Datum: 14 - 11 - 2024

0 reacties

Zwarte bonen en..

Datum: 14 - 11 - 2024

0 reacties