Door: Dominique op 14 - 05 - 2016 in de categorie Dipsaus, spread
Ingredienten
  • 1 sinaasappel
  • 1 potje slagroom
  • peper en zout
  • 1 theelepel suiker
  • 1 theelepel (tot 2 naar smaak) Dijon mosterd
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 4 personen

Een lekkere luchtige saus om koude asperges te eten.

Rasp de sinaasappel.
Pers de sap van 1 halve sinaasappel uit.

Klop de sinaasappelsap samen met de mosterd, de suiker, de sinaasappel rasp (bewaar 1 theelepel voor de presentatie) en de slagroom tot een geklopte saus.
Breng op smaak met peper en zout.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Radijsjes uit de..

Datum: 1 - 12 - 2025

0 reacties

“Oreo – Pecan..

Datum: 29 - 10 - 2025

0 reacties