Door: Dominique op 14 - 05 - 2016 in de categorie Dipsaus, spread
Ingredienten
  • 1 sinaasappel
  • 1 potje slagroom
  • peper en zout
  • 1 theelepel suiker
  • 1 theelepel (tot 2 naar smaak) Dijon mosterd
Keuken: Bereidingstijd: - min. Portie(s): 4 personen

Een lekkere luchtige saus om koude asperges te eten.

Rasp de sinaasappel.
Pers de sap van 1 halve sinaasappel uit.

Klop de sinaasappelsap samen met de mosterd, de suiker, de sinaasappel rasp (bewaar 1 theelepel voor de presentatie) en de slagroom tot een geklopte saus.
Breng op smaak met peper en zout.

13147897_1254628214565838_562455258_o

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Crispy smashed potatoes

Datum: 19 - 11 - 2024

2 reacties

Wilof lasagne met..

Datum: 14 - 11 - 2024

0 reacties

Zwarte bonen en..

Datum: 14 - 11 - 2024

0 reacties