Maak eerst de tomaatjes in de oven klaar. Breng de eendenborst op smaak met peper en zout en Bak hem, kant van de vet, tot het krokant is. Draai de eendenborst om en bak hem 6 minuten. Zet de eendenborst in alufolie en laat hem afkoelen. Wanneer het afgekoeld is, Lees verder...
Vogelnestjes is een specialiteit uit België. Een ei met een gehakt jasje in tomatensaus. Verwarm de oven voor op 180 °C. Breng een steelpannetje met water aan de kook en kook 2 eieren hard in 10 minuten. Snijd de ui fijn en pers de teentjes knoflook. Hak de peterselie fijn. Lees verder...
We zijn in april maar de winter is in Nederland terug met sneeuw, regen, wind, hagel en koude temperaturen. Als het zo koud is, heb ik altijd zin in stoofpotje. Lekker gekruid, langzaam gegaard op laag vuur, en geserveerd met Vlaamse frieten. Het is mijn eigen versie van stoofvlees, het bevat geen Lees verder...