Follow me Rasp de aardappelen, de wortels en de courgettes fijn. Hak samen, de vis, de peterselie, de bieslook, de bosuitjes, de koriander, de ui en de knoflook heel fijn. Voeg samen de groenten, het vis mengsel, de bloem, de kruiden en de eieren en roer ze goed samen. Breng Lees verder...
Follow me Was en snijd de andijvie fijn. Snijd de courgette en de paprika in blokjes. Snijd de ui en de knoflook heel fijn. Verhit de olie in de wok en fruit er de ui en de knoflook in. Voeg de courgette en de paprika toe en bak een paar Lees verder...
Follow me Lunch Schil de komkommer en snijd hem in schijven (heel fijn met een kaasschaaf). Snijd de tomaten in blokjes. Snijd nu de bos uitje en de ui heel klein. Maak de dressing klaar door alle ingrediënten samen te mengen. Meng nu alle ingredienten samen. Laat een half uur Lees verder...
Follow me Was de prei en snij hem in stukjes. Smelt een klontje boter in een kookpot en doe de prei erbij. Kruid met peper en zout. Goed roeren en indien nodig een beetje extra water toevoegen. Zet het deksel op de pot en laat een aantal minuutjes stoven tot Lees verder...
Follow me Met spinazie, sla en radijs uit mijn eigen moestuin! Kook de tortellini in een pan met ruim water en zout in, 12-14 minuten beetgaar. Kook in een andere pan de sperziebonen in ruim water met wat zout in, 8-10 minuten beetgaar. Kook de eieren met water en zout Lees verder...
Follow me Halveer de courgette, de aubergine en snijd ze vervolgens in gelijke stukken van zo’n 5 cm lang. Lepel ze leeg. Bewaar het vruchtvlees van deze groenten apart in een kom. Maak de paprika’s schoon, halveer ze en verwijder de zaadjes. Halveer de aardappels, lepel ze uit en kook Lees verder...
Follow me Low budget In mijn recept heb ik 2 bos uitjes gebruikt. Kook de pasta beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing. Giet ze af en laat ze afkoelen. Snijd de paprika, komkommer, tomaten en kaas in blokjes. Snijd de ui en de peterselie fijn. Maak de dressing door alle ingrediënten samen Lees verder...
Follow me Frisse en pittige salade met couscous, komkommer, feta en kip. Lekker met zelfgemaakte Tzatziki! Bereid de couscous: Couscous in ruime kom doen en er ca. 3 dl kokend water over schenken. 2 el Olie, sap van 1/2 citroen en zout toevoegen. Zet een bord bovenop en laat 15 Lees verder...
Follow me Steek de barbecue aan. Kook de krieltjes in ca. 8 min. gaar. en laat ze afkoelen. Rijg de krieltjes aan de spiesjes. Bestrijk de krieltjes met kruidenolie en leg ze op het heetste gedeelte van de grill. Gril aan beide kanten ca. 5 min. Leg de spiesjes op Lees verder...
Follow me Ik serveer de forel met een dikke dressing van olie-mosterd-veel sjalotten-peterselie-peper-zout, heerlijk!! Snijd de tomaten en de citroenen in plakken en snijd de knoflook in kleine stukjes. Bestrooi de buikholte van de forellen met peper en zout. Vul vervolgens de buikholtes met de gesneden tomaat, citroen en de Lees verder...