- 3/4 pak pasta naar keuze
- 2 bakjes ham blokjes
- 1 blikje doperwtjes
- 1 rode paprika
- 4 tomaten
- 1 komkommer
- 1 ui
- handje vol verse peterselie (of 2 tl droge peterselie)
- 1 stuk jong belgen kaas
- 2 gekookte eieren
- 4 el witte wijn azijn
- 8 el olijfolie of zonnebloemolie
- 2 el water
- peper en zout
- 1 tl mosterd
- 1/2 tl suiker
Low budget
In mijn recept heb ik 2 bos uitjes gebruikt.
Kook de pasta beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing.
Giet ze af en laat ze afkoelen.
Snijd de paprika, komkommer, tomaten en kaas in blokjes.
Snijd de ui en de peterselie fijn.
Maak de dressing door alle ingrediënten samen goed mengen.
Meng alle ingrediënten samen en laat 1 uur in de koelkast.