Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Aziatische keuken
Ingredienten
  • 1/2 krop andijvie
  • 1 courgette
  • 1 ui
  • 2 knoflook teentjes
  • 2 tl kerrie poeder
  • 1 tl kurkuma
  • 2 bos uitjes
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 blik tomaten in blokjes
  • peper en zout
  • olie
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen


Was en snijd de andijvie fijn.
Snijd de courgette en de paprika in blokjes.
Snijd de ui en de knoflook heel fijn.

Verhit de olie in de wok en fruit er de ui en de knoflook in.
Voeg de courgette en de paprika toe en bak een paar minuten samen.
Voeg de kruiden toe en de tomaten blokjes toe.
Breng op smaak met peper en zout.

Voeg nu de andijvie toe en wok nog 10 minuten.

andijvie

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties