Follow me Het Italiaanse woord ( van ‘canna’, riet) betekent letterlijk ‘dikke buizen’. Verwarm de oven op 190 graden voor. In een kom, meng het gehakt samen met de eieren. Snijd het korstje van de brood. Meng de brood met de melk. Hak heel fijn 1 ui, knoflook, brood, en   Lees verder...

Categorie: Pasta

Follow me Nikki heeft vanavond gekookt, het was super lekker! Bereidingswijze Water koken voor de pasta tomaten in tweeën snijden Doe wat olijfolie in een pan en bak de kipfilet blokjes snel gaar. Breng op smaak met peper. Voeg de pijnboompitjes toe aan de kipfilet en bak ze heel kort   Lees verder...

Categorie: Pasta

Follow me TIP: niet iedereen vindt schimmelkaas lekker, dus kies voor Gorgonzola dolce (zacht) en niet Piccante (sterk). pasta koken margarine verhitten en champignons, ui en knoflook toevoegen en even roerbakken Room, basilicum en peterselie erdoor en aan de kook brengen Kaas in stukjes erdoor roeren en 7 min zacht   Lees verder...

Categorie: Pasta

Follow me Schraap met een lepel de pitten uit de meloen. Snijd de meloen in parten en schil ze. Snijd de parten in stukken. Verdeel de rucola over 4 borden en leg de stukken meloen erop. Scheur de plakken ham in stukken en leg op de salade. Scheur de mozzarella in   Lees verder...

Follow me De naam ravioli komt van het Genuese rabioli, wat restant betekent. De vulling van de pasta werd gevuld met overblijfselen van andere maaltijden.     Het maken van ravioli is makkelijk, wat bewerkelijk, erg leuk en lekker! … Bereid het deeg. Maak een kuiltje en breek daar de   Lees verder...

Categorie: Pasta

Follow me Zo maak je het: Snijd de tomaten en de mozzarella in plakken van ongeveer een halve centimeter. Verdeel de tomaten, mozzarella en basilicum over vier borden. Besprenkel de plakjes tomaat steeds met een paar druppels olijfolie en azijn. Peper en zout naar smaak. Follow me

Follow me lekker bij de borrel of als voorafje. Een bruschetta (meervoud: bruschette) is een snee (boeren)brood die eerst knapperig wordt gebakken en daarna pas wordt ingesmeerd met knoflook en besprenkeld met olijfolie. Een bruschetta wordt meestal als voorgerecht geserveerd. Je kunt een bruschetta ook prima beleggen. Pel de tomaten,   Lees verder...

Follow me Snijd de korstjes van de sneden brood af. Smeer 1 plak brood met de groene pesto. (niet te dik smeren) Leg daarop de carpaccio en een paar basilicum blaadjes. Smeer 2 kanten van een plak brood met groene pesto. Dop de brood aan allebei kanten in de Parmezaanse   Lees verder...

Follow me Maak het pasta deeg en maak de pasta klaar. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak de kipfilet blokjes in de olijfolie zachtjes lichtbruin en gaar. Snijd de courgette in blokjes en bak ze een paar minuten. Bestrooi ze met zout en peper naar   Lees verder...

Categorie: Pasta

Follow me Schenk de slagroom in een pan en breng tegen de kook aan. Snijd het vanillestokje met een scherp mes in de lengte open. Schraap het merg eruit en voeg toe aan de room. Houd 15 min. tegen de kook aan op de kleinste pit, zodat de vanillesmaak optimaal   Lees verder...

Nieuwste recepten

Radijsjes uit de..

Datum: 1 - 12 - 2025

0 reacties

“Oreo – Pecan..

Datum: 29 - 10 - 2025

0 reacties