Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie BBQ, Groenten en diverses Salade
Ingredienten
  • 1 cantaloupemeloen
  • 1 zak rucola (sla, 75 g)
  • 150 g rauwe ham (bijv. Parmaham, bedieningsafdeling vleeswaren)
  • 1 bakje buffelmozzarella (kaas, 125 g)
  • 4 el crema di balsamico classica
  • 3 el olijfolie extra vierge
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 4 personen

Schraap met een lepel de pitten uit de meloen.

Snijd de meloen in parten en schil ze.
Snijd de parten in stukken.
Verdeel de rucola over 4 borden en leg de stukken meloen erop.

Scheur de plakken ham in stukken en leg op de salade.
Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel erover.
Besprenkel de salade met de crema di balsamico en olie.
Lekker met stokbrood

399666_350764578350576_2111672060_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties