Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Pasta
Ingredienten
  • 250 gr Champignons
  • 200 gr pasta
  • Peper en zout
  • 25 gr margarine
  • 1/8 liter room
  • 100 gr Gorgonzola
  • 1 ui
  • 1 teentje Knoflook
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

TIP: niet iedereen vindt schimmelkaas lekker, dus kies voor Gorgonzola dolce (zacht) en niet Piccante (sterk).

pasta koken
margarine verhitten en champignons, ui en knoflook toevoegen en even roerbakken
Room, basilicum en peterselie erdoor en aan de kook brengen
Kaas in stukjes erdoor roeren en 7 min zacht koken

404007_351862821574085_2020952867_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties