Een recept van mijn schoonzus. Een ouderwets lekker Hollandse cake! Bereidingswijze: Eieren en suiker glad kloppen. Lepel voor lepel cacao toevoegen. Boter smelten,beetje afkoelen en bij de rest voegen. (nog vloeibaar) Blijven roeren tot het 1 geheel is. Biscuits in stukjes breken en door de rest roeren. Massa in vorm Lees verder...
Lekkere ideale studenkost, makkelijk, snel en gezond! Kook de pasta beetgaar. Laat de spinazie in een bord ontdooien. Snijd de ui en de paprika in reepjes en de knoflook fijn. Bak in margarine de ui, de spekjes, de knoflook en de paprika samen. Voeg de spinazie toe. Voeg nu de Lees verder...
Het is lekker en fris van smaak maar ik mis toch meer pit in dit recept dus ik kan spekjes, knoflook en uien erbij aanraden. Aardappels schillen, wassen en in stukken snijden. In ruime pan aardappels in water 20 minuten koken. In pan doperwten volgens gebruiksaanwijzing bereiden. De muntblaadjes fijnhakken. Lees verder...