Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Pasta
Ingredienten
  • pasta naar keuze (1 kop per personen)
  • 200 g gerookte zalm (diepvries)
  • 1 pakje roomkaas (philadelphia of boursin)
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bakje garnalen
  • peper en zout
  • 1 ui
  • 50 g spekjes
  • 1/2 rode paprika
  • 250 g diepvries spinazie
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Lekkere ideale studenkost, makkelijk, snel en gezond!

Kook de pasta beetgaar.
Laat de spinazie in een bord ontdooien.
Snijd de ui en de paprika in reepjes en de knoflook fijn.

Bak in margarine de ui, de spekjes, de knoflook en de paprika samen.
Voeg de spinazie toe.
Voeg nu de roomkaas toe.
Snijd nu de zalm in reepjes.
Voeg de zalm en de garnalen toe.
Laat langzaam 10 minuten pruttelen.
Breng op smaak met peper en zout.
serveer de pasta met de saus

pasta andijvie2

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties