Lekker om in een cake te verwerken om als garnering op een gebak te gebruiken. Als je ze in suiker doopt, kun je ze aan kinderen geven, het is dan een lekkere snoep zonder chemische toevoegen en het is natuurlijk. Boen de citroenen onder de kraan goed schoon. Schil de   Lees verder...

Categorie: Divers

Laat de chocolade reepjes smelten in de magnetron, 2 minuten of op Bain marie (een kom in een pan met water). Roer de chocolade goed door tot hij glanzig wordt. Laat hem even afkoelen. Blaas de ballonnen dat je nodig hebt. 1 ballon per cup.     Doop de ballon   Lees verder...

Categorie: Divers, Toetjes en gebak

Geroosterde paprika is ontzettend lekker als bijgerecht, in salades of maak er eens soep van! 1. Bekleed de gril van de oven met bakpapier en leg de paprika’s in zijn geheel op de bakplaat. 2. Zet de oven op 250 graden (voorverwarmen is niet nodig). 3. Hoe lang het duurt   Lees verder...

Categorie: Divers

Ik kijk heel vaak naar kookprogramma’s op 24 kitchen en ben een grote fan geworden van Annabel Langbein uit Nieuw Zeeland. Ze heeft altijd van die heerlijke recepten met verse producten en kruiden zoals dit Provencal crust. Die brood korst is lekker op lamsrack, op vis. Vanavond heb ik een   Lees verder...

Nieuwste recepten

Zalm, surimi en..

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Verrine met gerookte..

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Borrel crackers

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties

Brie Kerstboompjes

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties