- 150 gram zachte boter
- 2 eetlepels citroenrasp
- 3 eieren (L)
- 150 gram suiker
- 150 gram zelfrijzend bakmeel
- 750 gram rabarber
- 200 gram aardbeien
- 2 zakjes vanillesuiker
- 30 gram suiker
- 3 eetlepels custardpoeder.
dit is een recept van mijn moeder.
Het is een lekker taart.
romig, fris, jammie!
De rabarber en de aardbeien in stukjes snijden van 1-1 1/2 cm. De rabarber mengen met de vanillesuiker, suiker en custardpoeder.
Voor het deeg de boter met de suiker en de citroenrasp romig roeren.
Eieren één voor één toevoegen en als laatste het zelfrijzend bakmeel toevoegen.
Het deeg in de vorm overdoen en uitstijken over de bodem.
De rabarberstukjes en de aardbeien stukjes erover verdelen en in het midden van de oven op 150 graden 1 tot 1 1/2 uur bakken.