Door: Dominique op 27 - 08 - 2016 in de categorie Amuses
Ingredienten
  • 100 gram doperwten (diepvries)
  • 1 theelepel crème fraiche
  • 2 eetlepels feta
  • 4 verse muntblaadjes
  • 0,5 eetlepel citroensap
  • peper en zout
  • 1 bakje gekookte gepelde garnalen
 
Keuken: Bereidingstijd: 5 min. Portie(s): 6 personen

Laat de doperwten ontdooien.

Doe de doperwten in een kom met de feta, de creme fraiche, de munt en de citroensap.

Pureer (grof) met een stafmixer en breng op smaak met peper en zout.

Serveer  het doperwten mengsel in amuse lepels en doe ze 30 minuten in de koelkast.

Garneer met een garnalen erop.

13242286_1262821910413135_1021401957_o

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Pompoen Truffels

Datum: 29 - 10 - 2024

0 reacties

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties