Door: Dominique op 4 - 08 - 2016 in de categorie Amuses, Divers
Ingredienten
  • 1 pak bladerdeeg ( 8 vellen = 16 lepels
  • bakpapier
  • 1 mes
  • 16 theelepels
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 16 personen

Een prachtig idee om amuses te serveren.
Het is niet alleen chic en mooi maar ook lekker.

 

13228137_1262738287088164_876362548_nLa13233318_1262738180421508_1708686191_nat de vellen van bladerdeeg ontdooien.
Leg een vel op een plank.
Leg twee theelepels naast elkaar op het deeg.
Snijd langs de lepels.

 

 

 

 

 

 

13230956_1262740293754630_1047815795_o

Zet de gemaakte lepels van bladerdeeg op een ovenplaat bekleed met bakpapier.

 

 

 

13262597_1262740573754602_615329725_oBedek de lepels van bladerdeeg met de theelepels om te voorkomen dat ze omhoog gaan.

Zet ze in de oven, op 180-200 graden, 15 minuten.

Laat ze afkoelen.

 

 

13246057_1262819457080047_495383286_n

13262345_1262753073753352_938859450_o

 

 

 

 

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties