Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Amuses
Ingredienten
  • 1 kuipje crème-paté
  • 1/2 rode paprika
  • 1/2 eetlepel balsamico azijn
  • peper en zout
  • verse peterselie
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 theelepel honing
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 8 personen

Ik heb dit recept  verzonnen, het is lekker fris, zoet en een beetje zuur.
Het is ook lekker op een stuk geroosterde brood.

Snijd de peterselie heel fijn.
Snijd de paprika in heel kleine stukjes.

Vermeng in een kom de crème-paté met de mayonaise, de azijn, de honing, de peterselie en de helft van de paprika.
Breng op smaak met peper en wat zout.

Vul de lepels met het crème-paté en garneer ze met stukjes paprika en peterselie.

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties