Door: Dominique op 17 - 09 - 2014 in de categorie Amuses
Ingredienten
  • 3 eieren
  • 1 sjalot
  • handje vol kastanjechampignons
  • handje vol verse spinazie
  • peper en zout
  • 1/2 rode paprika
  • 1 teentje knoflook
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 8 personen

Ik heb dit recept verzonnen, het leek me lekker en inderdaad, het is heel lekker!

Pel en snipper de sjalot fijn, pers het knoflook teentje en fruit samen in 1 el olie in een koekenpan.
Intussen de champignons en de paprika heek klein snijden en toevoegen.

Spinazie toevoegen en even kort roerbakken tot deze geslonken is.

Naar smaak brengen met peper en zout.
In een kom de eieren los kloppen.
Bak de omelet in een koekenpan, 3 minuten, het groenten mengsel op de omelet leggen en oprollen tot een rol.
Snijd de omelet in stukjes en serveer ze in amuses lepels.

68466_376834815743552_139474897_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties