- 2 grote appels
- 2 eieren
- 4 el cacao poeder
- 6 eetlepels melk
- 6 eetlepels zonnebloemolie
- 6 eetlepels suiker
- 1 pakje vanille suiker
- 16 afgestreken eetlepels bloem
- 1 pakje bakpoeder
- 1 zakje geraspte kokos
Dit recept is het recept van mijn appelcake maar dan in klein vormpjes en met cacao poeder.
De combinatie appel met cacao poeder is super!
Verwarm de oven op 180 graden voor.
De appels schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden van ongeveer 3 bij 2 cm, niet te fijn.
De stukjes appels in een kom leggen en 1 pakje vanille suiker toevoegen.
De eieren, melk, olie, cacao, suiker, vanille suiker, de bloem en de bakpoeder samen voegen.
Alle ingrediënten goed samen mengen.
Een cake blik beboteren en een bakpapier vel op zijn bodem leggen.
Het beslag in muffin vormpjes gieten.
De stukjes appel boven het beslag rangschikken.
De cakejes in de oven 30 minuten op 180 graden bakken.
Bestrooi de cakejes met kokos.