Door: Dominique op 18 - 09 - 2014 in de categorie Toetjes en gebak
Ingredienten
  • 4 vellen uit een pak Roomboterbladerdeeg
  • 2 el vanillesuiker
  • 1 appel
  • 1 ei los geklopt
  • bakpapier
  • 1 potje appelmoes
  • poedersuiker
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Ik had gewoon zin in iets lekker bij mijn koffie!
Dit recept is voor 4 appelflappen.

Schil en snijd de appel in fijne paartjes.
Meng de vanillesuiker met de appel en de appelmoes.
Leg een vel bakpapier op het aanrecht.
Verwijder de folie van het bladerdeeg en laat ze ontdooien op het bakpapier.

Wanneer het bladerdeeg ontdooid is schep je in het midden van het bladerdeeg een grote eetlepel appel mengsel..

Vouw het bladerdeeg eroverheen en druk de randen met een vork dicht.
Bestrijk de appelflappen het losgeklopte ei.

Leg de appelflappen op bakpapier op een bakplaat en bak ze circa 20 minuten in de oven of tot de bovenkant goudbruin is, 20 mn, op 220 graden.
Laat de appelflappen afkoelen en strooi wat poedersuiker.262497_456902714403428_441160861_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Sla wraps met..

Datum: 28 - 12 - 2024

0 reacties

Romige kip pasta

Datum: 9 - 12 - 2024

0 reacties

Zalm, surimi en..

Datum: 6 - 12 - 2024

0 reacties