- Bladerdeeg (2 vierkanten per persoon)
- 4 witte asperges
- 4 dunne plakjes Prosciutto
- 4 eetlepels Salie pesto
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 eieren
- Peper en zout
- 1 eetlepel verse peterselie
Kook de eieren in water met zout, 6 minuten.
Laat ze afkoelen, schil ze af en snijd ze in partjes. Bewaar ze op een bordje.
Bedek een ovenplaat met bakpapier.
Plak 2 vierkant bladerdeeg samen om een rechthoek te maken en leg ze op de bakpapier.
Doe dat nog een keer.
Smeer wat Salie pesto erop.
Verwarm de oven op 200 graden voor.
Snijd de ham in reepjes.
Snijd de geschilde asperges in stukjes van 2 cm.
Halveer ze in de lengte.
Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan.
Bak de asperge stukjes erin, 4 minuten.
Giet ze af en laat ze aflekken.
Verdeel de ham en de stukjes asperge op de pesto.
Bak de taartjes 20 minuten in de oven op 190 graden.
Serveer met de eieren partjes en wat gehakte peterselie.