- 2 aubergines
- 2 teentjes knoflook
- olijfolie
- 1 Brie
- 1 pak Italiaanse ham
- peper en zout
- geraspte kaas
- peterselie
Ik heb zelf dit recept verzonnen.
Verwijder de stelen van de aubergine en snijd ze in de lengte in dunne plakken.
Pel en snijd de knoflook niet te fijn.
Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak op laag vuur de knoflook en de peterselie.
Knoflook brandt heel snel dus laat hem niet te lang bakken.
Breng op smaak met peper en zout.
Bak nu de plakken aubergine, beide kanten goud bruin.
Leg op elke plak aubergine, een plak Brie en een plak ham.
Vouw de aubergine over de vulling heen dicht met cocktailprikker, maak zo 8 pakketjes.
Plaats de pakketjes in een oven schaal, strooi er geraspte kaas bovenop en bak de pakketjes nog 15 minuten tot de Brie en de geraspte kaas gesmolten zijn.
Lekker met sla.