- 4 kipfilets
- 4 speklappen zonder zwoer
- 3 teentjes knoflook
- 2 eetlepels citroen sap
- 2 eetlepels Oisin saus
- 2 eetlepels soja saus ( Kikkoman)
- 2 cm verse gimber wortel
- 2 eetlepels gimber siroop
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 Spaanse peper zonder pitten
- 4 lente uitjes
Snijd de Spaanse peper heel fijn.
Rasp de gimber.
Hak de knoflook fijn.
Snijd de koriander heel fijn.
Snijd de lente uitjes in ringetjes.
Snijd de kipfilets in blokjes en de speklappen in dikke repen.
In een kom meng de Spaanse peper, de knoflook, de gimber, de citroensap, de olie, de Oisinsaus, de soja saus, de koriander en de gimber siroop.
Voeg het vlees toe en meng met je handen het vlees met de marinade.
Leg een alufolie vel of een deksel en zet in de koelkast, 2 uur.
Verwarm een wok en bak het vlees, 8 minuten.
Strooi de lente uitjes erop.