Door: Dominique op 14 - 01 - 2024 in de categorie Aperitief en voorgerecht, Apperitif, Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • 1 bak baba hanoesh of hummus
  • 1/2 granaatappel pitjes
  • 1/2 komkommer
  • 10 snavks tomaatjes
  • 2 eetlepels verse platte peterselie
  • 2 eetlepels verse munt
  • 2 lente uitjes
  • Olijfolie
  • 1 citroen
  • 1 stokbrood
Keuken: Bereidingstijd: 10 min. Portie(s): 10 personen

Op internet gezien voor de borrel; Baba Hanoesh of Baga Ganoush.
(gegrilde aubergine dip).

Ik pimp een kant en klaar bakje Baba Hanoesh of  van hummus op met kruiden en groenten.

Het is snel, makkelijk, vol en fris van smaak.

 

Snijd de tomaatjes en de komkommer heel klein.
Hak de peterselie en de munt fijn.
Snijd de lente uitjes klein.

Verdeel de babahanoesh in een schaal.

Zet aan de zijkant de tomaatjes, de komkommer, de peterselie en de munt.

Strooi wat granaatappel erop.
Besprenkel met olifolie en rasp een half citroen bovenop.

Serveer met stokbrood.

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Surimi salade

Datum: 4 - 03 - 2024

0 reacties

Hutspot met knolselderij

Datum: 4 - 03 - 2024

0 reacties

No food waste..

Datum: 27 - 02 - 2024

0 reacties

Koolhydraatarme “Bami”

Datum: 26 - 02 - 2024

0 reacties