Door: Dominique op 19 - 09 - 2014 in de categorie Aziatische keuken
Ingredienten
  • 4 speklapjes
  • 2 gemberbolletjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el wokolie
  • 1 zak groenten voor Bami (witte kool, taugé, wortel, prei)
  • Spaanse peper naar smaak
  • 2 el ketjap manis
  • mie of tagliatelle
Keuken: Bereidingstijd: 30 min. Portie(s): 4 personen
We Franse mensen, houden niet van Scherp eten maar wel van kruidig.
Ik vind vaak kip of varkensvlees in de bami te droog, daarom gebruik ik speklapjes.
door de marinade, is het vlees lekker kruidig en lekker mals.

Snijd de speklapjes in blokjes. Zet ze in een kom.
Pers de knoflook en de gemberbolletjes (en de spaanse peper)
Voeg er de ketjap manis toe en laat 20 minuten marineren.

Kook de pasta in een pan met water en zout.

Bak de spekjes in de wokolie..
Voeg de groenten toe en roerbak ze nog 10 minuten.
voeg dan de pasta en bak nog 5 minuten.

Serveer met saté, ham, eieren, augurken, kroepoek, seroendeng, crispy fried oinions naar smaak….

946946_508177522609280_1195149848_n

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Stoofperen

Datum: 9 - 11 - 2024

0 reacties

Kerst cramberries boter

Datum: 7 - 11 - 2024

0 reacties

Pompoen Truffels

Datum: 29 - 10 - 2024

0 reacties

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties