- 4 bananen
- 3 eieren
- 100 g bloem
- 1/2 zakje bakpoeder
- 2 eetlepels chocolade poeder
- 2 eetlepels honing
- 1 kop cruesli
- 1 kop kokos rasp
- Eventueel 1 kop noten naar keuze
Gezonde bananenbrood zonder suiker en vet.
Verwarm de oven op 170 graden voor.
Prak de bananen met een vork.
Mix de bananen met de eieren een par minuten.
Voer de kokosraasp, de bloem, de cruesli, de honing, de noten, de gist en de chocolade poeder en meng tot een mooi, glad beslag.
Zet een bakpapier in een brownies bakvorm.
Stort het beslag in het bakvorm.
Bak de cake 50 minuten in de oven op 170 graden. ( prik met een mes erin, als de mes droog uitkomt, is de cake klaar).
Wel rekening houden dat de cake in een brownies bakvorm sneller kan bakken.
Laat de cake op een rooster afkoelen. Snijd de cake in stukken of repen en zet ze in een vrieskast zakje. Zo kun je de brood 3 dagen bewaren/ eten.