Recept voor 1 persoon
- 1 witte vis per persoon (pangasius filet diepvries Lidl)
- 6 snack tomaatjes
- 1/2 ui
- 1 teentje knoflook
- 1 takje verse dille
- Peper, zout, chili vlokjes
- 1/2 citroen
- 1 theelepel olijfolie
- alufolie
Snijd de ui fijn.
Snijd de knoflook in plakjes.
Halveer de tomaatjes.
Halveer een citroen. Snijd hem in partjes.
Neem 2 stukjes alufolie en zet ze op elkaar op de aanrecht.
Leg de vis erop.
Verdeel erop de ui en de knoflook.
Dan de tomaatjes er omheen en erop.
Als laatste, verdeel de dille en de partjes citroen.
Breng op smaak met peper, zout en chili vlokken naar smaak.
Besprenkel met olijfolie.
Maak de papillotte dicht en zet de vis, een nacht in de koelkast.
Verwarm de grill en zet de papillotte erop.
Bak 20 minuten.