Door: Dominique op 26 - 02 - 2015 in de categorie Warme Saus
Ingredienten
  • 50 g boter
  • 50 g bloem
  • 500 ml melk
  • snufje nootmuskaat
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 15 min. Portie(s): 4 personen

11026752_993389227356406_311563634_nMaak een roux klaar:

Smelt de boter in een steelpan met dikke bodem op laag vuur.

Meng er de bloem door en laat op laag vuur 3 min. garen.

 

 

11004792_993413660687296_1994681983_n

11005946_993413527353976_1147347100_n11003998_993413214020674_1622097990_n

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voeg op laag vuur al roerend met een garde de melk in scheuten toe.

Voeg de volgende scheut pas toe als de vorige is opgenomen.

Laat op laag vuur al roerend 2-3 min. zacht koken.

 

Breng op smaak met peper, nootmuskaat en zout.

11003998_993413214020674_1622097990_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties