Door: Dominique op 25 - 04 - 2017 in de categorie Stoofpotjes
Ingredienten
  • 2 eetlepels bloem
  • 400 g runderreepjes
  • 1 bakje champignons
  • 1 pak tomatenpuree
  • 1 blikje tomaten in blokjes
  • 1 teentje knoflook
  • 250 ml crème fraîche
  • 4 eetlepels verse peterselie
  • 3 uien
  • 4 theelepels paprika poeder
  • peper en zout
  • 1 rode paprika
  • margarine
Keuken: Bereidingstijd: 40 min. Portie(s): 4 personen

Lekkere romige saus.

 

Snijd de uien in blokjes.
Hak de peterselie en de knoflook fijn.
Halveer de champignons.
Snijd de paprika’s in reepjes.

Verhit in een pan de margarine.
Bak erin de uien, de champignons en de knoflook.
Voeg er nu de runderreepjes toe en bak ze een paar minuten mee.
Voeg de bloem toe en bak nog 2 minuten.
Voeg nu de tomaten puree, de tomaten blokjes, de paprika poeder, de paprika reepjes en de peterselie toe.
Breng op smaak met peper en zout.

Zet de deksel op de pan en laat een half uur op laag vuur, stoven.

10 minuten voor het serveren, voeg er de crème fraîche toe en laat nog al roerend, op laag vuur, 10 minuten stoven.

Serveer de Beef Stroganoff met pasta, rijst of aardappelpuree.

 

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties

Zomer bacon jam

Datum: 11 - 08 - 2024

0 reacties

Pannacotta van courgette

Datum: 16 - 07 - 2024

0 reacties