- 4 bieflapjes
- 1 rode paprika
- 1 prei
- 1 wortel
- 1 courgette
- 100 g haricots verts
- 2 el balsamico azijn
- 3 teentjes knoflook
- 2 el olijfolie
- 4 sjalotten
- boter om te bakken
- peper en zout
Snijd de paprika, de prei, de wortel, de courgette in smalle lange stafjes.
Hak de knoflook en de sjalotten fijn.
Kook de haricots verts in ruime water met zout, 10 minuten.
Leg de bieflapjes tussen 2 bakpapier vellen en rol ze met een deegroller tot mooie dunne plakken. Je kunt ze ook plat slaan met een pan (heel ontspannend!)
Verhit een klein beetje boter in een koekenpan en fruit 2 knoflook teentjes.
Voeg de paprika, de prei en wortel toe en bak 5 min.
Voeg daarna de courgette toe en bak nog 5 mee.
Breng de groenten op smaak met peper en zout.
Fruit de sjalotten met 1 teentje knoflook in olijfolie.
Blus met de azijn en breng op smaak met peper en zout.
Laat de saus op laag vuur langzaam reduceren.
Leg de bieflapjes in een bord.
Verdeel de groenten erop en rol de bieflapjes op.
Steek de rolletjes vast met een prikker.
Bak de bieflapjes, 4 minuten elke kant, draai ze regelmatig om.
Serveer de beefrolletjes met de saus erbij.