Door: Dominique op 25 - 11 - 2015 in de categorie Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • 1 potje pesto
  • 1 pak bladerdeeg
  • 100 g Italiaanse ham
  • 100 g plakjes kaas
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 6 personen

12287438_1144489418913052_795745545_oLaat het bladerdeeg, 15 minuten ontdooien.
Zet de vellen op elkaar en druk ze goed samen met je vingers.

 

 

12287548_1144489325579728_1390134170_oSmeer het bladerdeeg met pesto.

 

 

 

 

12271445_1144490198912974_367943612_oVerdeel de plakjes ham erop.

 

 

 

 

12269025_1144490692246258_1848924994_o

Verdeel de plakjes kaas erop.

 

 

 

 

12268913_1144490882246239_504840944_oRol het deeg op.

 

 

 

 

 

Verwarm de oven op 200 graden voor.

12281689_1144491975579463_1825084485_oSnijd het deeg in plakjes van 2 cm.
Zet de plakjes op een rooster, bekleed met bakpapier.
Bak de rolletjes in de oven op 200 graden, 20 minuten.

 

 

Zie ook de video op youtube!

12281859_1144511105577550_1600050467_o

 

 

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties