Door: Dominique op 25 - 11 - 2015 in de categorie Tapas, Hapjes en Antipasti
Ingredienten
  • 1 pakje bladerdeeg
  • 4 eetlepels tomatenpuree
  • 4 eetlepels water
  • 1/2 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 peterselie
  • 1/2 theelepel Italiaanse kruiden
  • 1/2 theelepel suiker
  • peper en zout
  • 100 g York ham
 
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 8 personen

12287438_1144489418913052_795745545_oLaat het bladerdeeg, 15 minuten ontdooien.
Zet de vellen op elkaar en druk ze goed samen met je vingers.

Verwarm de oven op 200 graden voor.

Hak de ui samen met de knoflook.
Meng samen de tomatensaus, de suiker, de ui, de knoflook, de peterselie en het water en breng op smaak met peper en zout.

 

12290628_1144502922245035_614264619_oSmeer het bladerdeeg met tomatensaus.
Leg de ham plakjes erop.
Smeer nog 2 lepels tomatensaus erop.
Strooi wat Italiaanse kruiden erop.

12283157_1144503212245006_237377211_n

 

Rol het bladerdeeg op.
Snijd het bladerdeeg in plakjes.
Leg de plakjes op een rooster, bekleed met bakpapier.
Bak in de oven, op 200 graden, 20 minuten.

 

 

12281538_1144511645577496_1510719797_o

 

 

 

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties