Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Groenten en diverses Salade
Ingredienten
  • 500 g nieuwe aardappelen
  • 4 eieren
  • 4 tomaten
  • 4 lente uitjes
  • 200 g speklapjes
Voor de dressing:
  • 6 el olijfolie
  • 3 el balsamico azijn
  • 1 tl honing
  • 1 tl grove mosterd (a l'ancienne)
  • peper en zout
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Kook de broccoli beetgaar in een pan met ruime water en zout.
Afgieten en laat afkoelen.

Kook de eieren hard in een pan met ruime water en zout.
Spoel ze onder koud water en pel ze.

Snijd de tomaten in plakjes en de lente uitjes in ringetjes.

Bak zonder vet de speklapjes en snijd ze in reepjes.

Maak de dressing klaar en meng alle ingrediënten samen.

Zet de salade 1 uur in de koelkast.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties

Zelfgemaakte Naanbrood

Datum: 22 - 08 - 2024

0 reacties