Door: Dominique op 20 - 09 - 2014 in de categorie Dipsaus, spread, Lunch en Ontbijt
Ingredienten
  • 2 Bruine brood sneden per boterham
  • sla
  • 1 blikje sardines
  • 1 el ketchup
  • 4 el mayonaise
  • peper
  • 1 tl cayenne poeder
  • 2 el zilver uitjes
  • 1 tl mosterd
  • 1 tl verse peterselie
  • 1 teentje knoflook, geperst
Keuken: Bereidingstijd: 5 min. Portie(s): 2 personen

Prak in een kom de sardines.

Meng alles goed samen.
Breng op smaak met peper en cayenne peper naar smaak.

Beleg de eerste sneed brood met de salade en leg een blad sla erop.
Leg de andere sneed brood erop en snijd ze in tweeën.

10714700_895993937095936_1948131566_n

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties

Amuse lepel van..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Kroepoek amuse met..

Datum: 17 - 09 - 2024

0 reacties

Amuse lepel met..

Datum: 10 - 09 - 2024

0 reacties