Door: Dominique op 15 - 09 - 2014 in de categorie Dipsaus, spread, Lunch en Ontbijt
Ingredienten
  • 2 stokbroden
  • 2 blikjes sardines in olie
  • peper en zout
  • 4 bos uitjes
  • peper en zout
  • 4 el mayonaise
  • 2 el ketchup
  • 1 tl peterselie
Keuken: Bereidingstijd: 20 min. Portie(s): 4 personen

Verrassend lekker, iets apart op uw brood!

 

Stokbroden bakken, in stukken van /- 10 cm snijden en deze in de lengte halveren.

Snijd de peterselie en de bos uitjes heel fijn.

Gooi de olie uit de blikjes en prak de sardines grof.

Meng de sardines samen met mayonaise, ketchup, bos uitjes, peper, zout en peterselie.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Laat een bericht achter


Nieuwste recepten

Stoofperen

Datum: 9 - 11 - 2024

0 reacties

Kerst cramberries boter

Datum: 7 - 11 - 2024

0 reacties

Pompoen Truffels

Datum: 29 - 10 - 2024

0 reacties

Kip – perziksalade

Datum: 3 - 10 - 2024

0 reacties